Pavlova med jordbær dyppet i Toblerone og halve passionsfrugter

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggehviderne til hårdt skum med den første halvdel af sukkeret og eddiken.
  • 2 Eddiken bevirker, at hviderne bliver hurtigere stive og marengsen holder faconen bedre under bagningen.
  • 3 Pisk til massen er så fast, at du kan vende skålen op og ned.
  • 4 Vend forsigtigt resten af sukkeret i.
  • 5 Fordel marengsmassen i en form dækket af bagepapir, men som ikke er smurt.
  • 6 Bag marengsene ved 100-125 grader på midterste rille i ca 45-60 min, til de er lette og slipper papiret.
  • 7 Lad dem blive kolde.
  • 8 Smelt chokoladen i et vandbad.
  • 9 Skyl jordbærne og tør dem grundigt.
  • 10 Vend tippen i den flydende chokolade og læg dem på et spækbræt beklædt med bagepapir.
  • 11 Stil dem i kæleskabet for at stivne.
  • 12 Halver passionsfrugterne og læg jordbærne i marengsbunden.
  • 13 Pisk fløden stiv og bland med fromage frais og citronskal.
  • 14 Server straks.
  • {{recipeDoneText}} Pavlova med jordbær dyppet i Toblerone og halve passionsfrugter

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter