Pavlova med blåbær

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 30 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 257 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150 grader.
  • 2 Pisk æggehviderne stive med en knivspids salt. Kom sukkeret og vaniljekornene i og pisk til de er stive og seje. Vend forsigtigt eddiken i.
  • 3 Tag et stykke bagepapir, vrid det i koldt vand og læg det på en bageplade. Tegn en cirkel, svarende til dit lagkagefad, ca. 25 cm. Læg dejen på bagepapiret og fyld cirklen ud.
  • 4 Bag marengsen i 90 minutter. Sluk ovnen og lad marengsen stå i ovnen, mens den køler ned, en halv time.
  • 5 Tag marengsen ud og lad den afkøle. Pisk fløden og smør den på kagen. Top med friske blåbær.  
  • {{recipeDoneText}} Pavlova med blåbær

Opskriften er udviklet af