Pattegris og sommergrøntsager på grill

Sådan gør du

  • 1 Pattegrisen: bestil pattegrisen to uger i forvejen hos Danish Crown.
  • 2 Del skinken i inderlår, klump og yderlår med lårtunge.
  • 3 Krydr kødet med salt og peber. Grill kødet.
  • 4 Smør kødet med en blanding af ketchup og pure af piment d`Espelette de sidste minutter, kødet er på grillen.
  • 5 Ikke alle muskler skal have lige lang tid.
  • 6 Stik et stegetermometer i det tyndeste stykke og tag kødstykkerne af grillen, når centrumtemperaturen er ca. 65 grader.
  • 7 Skær kødet i skiver ved servering.
  • 8 Kartofler på grill: kog de rensede kartofler 10-15 minutter til de er knap møre.
  • 9 Lad dem køle lidt af.
  • 10 Del baconskiverne igennem på tværs.
  • 11 Læg et blad salvie på hver kartoffel og rul bacon om.
  • 12 Luk med en tandstikker.
  • 13 Grill kartoflerne til baconen er sprød og kartoflerne møre.
  • 14 Sommergrøntsager: rens majskolberne og kog dem ca. 5 minutter.
  • 15 Hæld dem i koldt vand og del dem igennem på langs og på tværs.
  • 16 Skær peberfrugterne i kvarte.
  • 17 Skær squash og fennikel i ½-1 cm tykke skiver.
  • 18 Pensl grøntsagerne med olie og grill dem.
  • 19 Bland dem med en dressing af olie, eddike, salt, peber og hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Pattegris og sommergrøntsager på grill

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier