Pastasauce med linser

Den kødfri variant af den klassiske pasta med kødsauce. Her er smæk på smagen og mæthed for alle pengene ‒ og så får du masser af grove grøntsager. Et must-try, uanset om du er vegetar på fuldtid eller bare gerne vil spise mindre kød i hverdagen.

Sådan gør du

  • 1 Varm olien op i en gryde.
  • 2 Tilsæt løg og hvidløg, og lad dem stege i olien, til de bliver klare.
  • 3 Tilsæt alle grøntsagerne, hakkede tomater, tomatpure, basilikum og oregano, og krydr med salt og peber.
  • 4 Læg låg på gryden, og lad grøntsagssaucen simre i ca. 20 min.
  • 5 Tilsæt linserne, og lad dem koge med, til de er møre, ca. 20 min.
  • 6 Tilsæt evt. lidt ekstra grøntsagsbouillon, hvis saucen virker tør.
  • 7 Smag grøntsagssaucen til med balsamicoeddike og evt. salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Pastasauce med linser

Opskriften er udviklet af