Pastasalat med laks og rødder

Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Den afdryppes og afkøles.
  • 2 Hvis rodfrugterne er hele, renses de og skæres i tynde stave.
  • 3 Fedtstoffet varmes op.
  • 4 Rodfrugterne tilsættes og svitses let i 2-3 min.
  • 5 Sennep, salt og peber røres i, og retten svitses yderligere 2 min.
  • 6 Limefrugten halveres og presses, og saften tilsættes rodfrugterne.
  • 7 Hvis der bruges frosne krydderurter, tilsættes de, inden blandingen afkøles.
  • 8 Laksen skæres i strimler og blandes i den kolde rodfrugtblanding sammen med pastaen.
  • 9 Rucola skylles og vendes i til sidst.
  • 10 Der smages til med salt og peber.
  • 11

    Servering

    Pastasalat med laks og rødder serveres som frokostret evt. med brød til.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med laks og rødder

Tip

Variation: Afdryppet tun i vand eller skinketern kan bruges i stedet for laks. Varmrøget laks kan også anvendes.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier