Sådan gør du

  • 1 Knæk enden af aspargesene, og skær dem derefter i stykker på 3 cm.
  • 2 Kog pastaen i rigeligt kogende vand med salt i det antal minutter, som er angivet på pakken. Kog aspargesene med de sidste 3 min.
  • 3 Hæld pasta og asparges op i en sigte, skyl med koldt vand, og lad dem dryppe af i sigten.
  • 4 Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske.
  • 5 Blend avocadokødet med ylette og citronsaft.
  • 6 Skær laksen i strimler.
  • 7 Vend pasta, asparges, laks og avocadodressing grundigt sammen i en stor skål. Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. lidt vand, så dressingen ligger cremet og lækker om pastaen.
  • 8 Drys hakket purløg over pastasalaten, og servér med brød.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med laks

Tip

I stedet for røget laks kan du bruge røget ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier