Pastasalat med frikadeller

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Hakket kalv og flæsk røres sejt med salt.
  • 3 Tilsæt mel og æg og rør farsen jævn mens mælken hældes i lidt af gangen.
  • 4 Riv løget og rør det i farsen og krydr med peber og evt. revet muskat.
  • 5 Obs.! Hvis tiden tillader det, kan farsen med fordel sættes i køleskabet og hvile ½ time før stegning.
  • 6 Form ca. 16 frikadeller og steg dem gyldne i rapsolie i ca. 8 min. på hver side til de er gennemstegte.
  • 7 Frikadellerne kan også steges 3 min. på hver side.
  • 8 De laves færdige i ovnen ved 185 grader i ca. 10 min.
  • 9 Pastaen koges og afkøles.
  • 10 Gulerødder og pastinak skæres i mindre stykker, koges i letsaltet vand i 3-4 min. og afkøles.
  • 11 Hvidløget finthakkes og blandes med gulerødder, pastinak og olivenolie.
  • 12 Tomaterne skæres i grove tern og basilikum plukkes og vendes i sammen med pastaen.
  • 13 Krydr med salt og peber.
  • 14 Servér frikadellerne sammen med pastasalaten.ognbsp;ognbsp;.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med frikadeller

Tip

Steg en god portion frikadeller, så har du også til madpakken næste dag.

Opskriften er udviklet af