Pastasalat med ferskner, forårsløg, spinat og sprød skinke

Sådan gør du

  • 1 Kog pasta efter anvisning på posen til den er al dente.
  • 2 Køl pastaen af under koldt vand og dryp det af i en sigte.
  • 3 Vend lidt olie i så den ikke klistrer sammen.
  • 4 Skær fersknerne i både og snit forårsløg på skrå.
  • 5 Fjern kernerne fra chilien og skær den i tern.
  • 6 Rist ferskner, forårsløg og chili i olivenolie på panden.
  • 7 Tilsæt halverede cherrytomater, basilikum og balsamico.
  • 8 Vend friske skyllede spinatblade i og krydr med salt og peber.
  • 9 Bag lufttørret skinke sprødt mellem to lag bagepapir i ovnen ved 180° i 8-10 min.
  • 10 Vend den kogte pasta med grøntsagerne og pynt med sprøde skiver skinke og høvlet parmesanost.
  • 11 Servér brød til.
  • {{recipeDoneText}} Pastasalat med ferskner, forårsløg, spinat og sprød skinke

Opskriften er udviklet af