Pastaret med grønt og bacon

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Gulerødder og peberfrugt skæres i mindre stykker.
  • 3 Hvidløget finthakkes og tomaterne skæres i halve.
  • 4 Rist gulerødder og peberfrugter på en pande med olivenolie i 2-3 min., de skal stadig være sprøde og ikke bløde.
  • 5 Tilsæt hvidløg og tomater og rist yderligere i 1-2 min.
  • 6 Tag grøntsagerne af panden og steg baconskiverne sprøde og gyldne.
  • 7 Kog pastaen og vend den med stegt bacon, grøntsager og purløg og krydr med salt og peber.
  • 8 Pastaretten kan spises varm eller laves i god tid og spises kold som en pastasalat.
  • {{recipeDoneText}} Pastaret med grønt og bacon

Tip

Variér evt. bacon med stegt kylling – eller hold en vegetarisk dag: udelad kødet og skru i stedet op for mængden af grøntsager.

Opskriften er udviklet af