Pastagratin med grønsager

Sådan gør du

  • 1 Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand efter anvisning på pakningen.
  • 2 Lad den dryppe af i en sigte.
  • 3 Kom den i en skål og vend 2 spsk olie i.
  • 4 Flæk de skyllede auberginer og kom dem i ovnen 20 min. ved 200o eller til grønsagskødet er mørt.
  • 5 Skrab det ud af skallerne og mos det.
  • 6 Bland citronsaft og hønsebouillon i.
  • 7 Svits tyndtskivede courgetter i resten af olien på en pande 3-4 minutter sammen med knuste hvidløgsfed.
  • 8 Tag det fra varmen og bland det i auberginemosen sammen med hakket persille.
  • 9 Vend grønsagsblandingen i den kogte spaghetti og kom det i et ovnfast fad.
  • 10 Drys den revne ost på og dryp med resten af olien.
  • 11 Sæt fadet i ovnen ved 200o i ca. 15 min. eller til retten er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Pastagratin med grønsager

Opskriften er udviklet af