Pasta med tun, chili og oliven

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 476 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1 Læg tunen i en sigte. Læg tomaterne i en sigte, så en del af væden løber fra.
  • 2 Blend de hakkede tomater med tomatpurè og 1 spsk. olivenolie, krydr med salt og peber og varm saucen op. Smag saucen til.
  • 3 Kog pastaen.
  • 4 Skær chilien i skiver.
  • 5 Kom tunen i tomatsaucen sammen med 1 spsk. olie, og varm godt igennem.
  • 6 Anret pastaen med tomat-tun-sauce, chili og oliven.  
  • {{recipeDoneText}} Pasta med tun, chili og oliven

Opskriften er udviklet af