Pasta med svinekød

Energiinformation

  • Energi pr. person 3264 Kj
  • Energi pr. person 780 Kcal
  • Protein 23 %
  • Kulhydrat 47 %
  • Fedt 31 %

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  • 2 Skær porren i skiver, og hak hvidløgene fint.
  • 3 Skær kalkunbacon i små tern, og koteletterne i strimler.  
  • 4 Steg bacon og svinekød i 5-6 min. i lidt olivenolie, til det er gennemstegt og tag det af panden.
  • 5 Steg porreringene let møre i ca. 3-4 min., og lad hvidløget stege med det sidste min. ved svag varme.
  • 6 Tilsæt kødet og den kogte pasta, og varm det hurtigt igennem på panden.
  • 7 Pisk pasteuriserede æggeblommer sammen med piskefløde og revet parmesan, og krydr med salt og peber. Bland æggemassen i pastaretten, og opvarm den kort under omrøring til den cremer. Smag til med ekstra salt og peber. 
  • 8 Ved servering drysses med hakket persille og lidt ekstra revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med svinekød

Tip

Retten her er en variation over pastaklassikeren Spaghetti alla Carbonara – udelad blot porre og svinekød, hvis du vil lave en almindelig carbonara.

Opskriften er udviklet af