Pasta med skinke og ærter

Nøglehulsmærket opskrift

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.
  • 2 Hak løget. Svits løget i olie. Tilsæt bouillon. Kog det sammen ca. 5 min.
  • 3 Udrør majsstivelsen i mælken og rør det i. Kog kort igennem. Smag til med citronsaft, 1 tsk salt og peber.
  • 4 Skær skinken i små tern. Kom ærter og skinke i retten. Varm retten igennem under omrøring.  
  • 5 Vend sovsen i pastaen. Drys med parmesan.  
  • 6 Server gulerødder skåret i stave til pastaretten
  • {{recipeDoneText}} Pasta med skinke og ærter

Tip

I stedet for skinke kan du fordele 100 g røget laks i strimler eller 150 g afdryppet tun fra dåse over den færdige ret. I så fald kan du udelade parmesan. Sovsen kan smages til med 1-2 tsk fintrevet usprøjtet citronskal.

Opskriften er udviklet af