Pasta med rucola-pesto og varmrøget laks

Pasta med rucola-pesto og varmrøget laks

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Gril peberfrugten under ovngrillen til skindet er mørkt og blistret, afkøl og pil skindet af peberfrugten.
  • 2 Blend peberfrugt, rucola, pinjekerner, citronskal og hvidløg.
  • 3 Tilsæt lidt varm vand og olivenolie og blend til en sauce af passende konsistens, som smages til med salt og peber.
  • 4 Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og vend den med pestoen.
  • 5 Pluk laksen i lidt grove flager, bland dem i retten med let hånd og server.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med rucola-pesto og varmrøget laks

Opskriften er udviklet af