Pasta med persillepesto og bacon

Sådan gør du

  • 1 DAG 1:
  • 2 Persille, basilikumblade, pinjekerner, parmesan, citronsaft, olivenolie, lidt salt og peber blendes til en jævn konsistens.
  • 3 Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • 4 Snit porrer i skiver og skær bacon i tern.
  • 5 Steg bacon på en pande til det bliver sprødt.
  • 6 Hæld fedtet fra, tilsæt porrer og rist yderligere i 4-5 min. til det er mørt.
  • 7 Vend den kogte pasta sammen med porrer, bacon og 4-5 spsk persillepesto.
  • 8 Drys evt. med lidt ekstra parmesan og basilikumblade og servér med det samme med et stykke groft brød.
  • 9 Brug evt ekstra parmesan og basilikum til drys.
  • 10 Kog en dobbelt portion pasta og gem 2 spsk persillepesto til dag 2.
  • 11 DAG 2:
  • 12 Vend pastaen med pestoen og med snittet squash og løg og evt. andre grøntsager.
  • 13 Kom det hele i et ildfast fad, drys med revet ost og bag det i ovnen 10-15 min. ved 185 grader.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med persillepesto og bacon

Opskriften er udviklet af