Pasta med oksekød og svampe

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 543 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Rør kødet med presset hvidløg, æg og 2 spsk. parmesanost. Krydr med salt og peber.

  • 2

    Form 32 små kødboller og steg disse i 1 spsk. olivenolie på en stor pande.

  • 3

    Gør svampene i stand og steg disse hele i 1 spsk. olivenolie.

  • 4

    Kog pastaen.

  • 5

    Anret pastaen med kødboller, svampe, basilikum (efter smag) og drys de sidste 2 spsk. parmesanost på toppen.

     

  • {{recipeDoneText}} Pasta med oksekød og svampe

Tip

Velkogt pasta er halvdelen af et måltid med pasta. Kog tørret pasta i rigeligt vand, 10 gange pastaens vægt. Det vil sige, at 400 g pasta koges i 4 liter vand. Og der saltes med 1 tsk. pr. liter vand. Der er lige den lille bemærkning, at alt under 400 g skal koges i 4 liter vand, således 100 g, 200 g, og 300 g i minimum 4 liter vand. Og fra 400 g således 10 gange pastaens volumen. Pastaen koges uden låg, og der røres i den undervejs. Når man er tæt på den angivne kogetid, tager man et stykke pasta op, for at skære eller bide i det. Det skal have bid. Og hvis man har en skæreflade, må der ikke være hvide (mel) spor. Servér en enkel grøn salat til retten.

Opskriften er udviklet af