Pasta med kylling og soltørrede tomater

Energiinformation

  • Energi 880 Kj
  • Fedt 19 %
  • Kulhydrat 59 %
  • Protein 22 %

Sådan gør du

  • 1 Kom de hele kyllingefileter i en gryde, dæk dem halvt med vand, og kom et helt hvidløgsfed, salt, peber og en rosmarinkvist i gryden. Bring det til kogepunktet, og lad det simre i ca. 10 min. ved jævn varme under låg. Træk gryden til side, og lad kødet trække i gryden, imens grønt og pasta klargøres.  
  • 2 Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.  
  • 3 Skær top og bund af porrerne, og rens dem godt for jord. Snit porrerne i tynde ringe, og skær de soltørrede tomater i mindre stykker. Rist porreringene i lidt olivenolie i en gryde i 3-4 min., til de er møre. Tag gryden af varmen, og vend porrerne sammen med soltørrede tomater, lidt revet citronskal og persille. 
  • 4 Skær kyllingekødet i skiver, og vend det i porreblandingen. Smag til med salt og peber. 
  • 5 Anret pastaen med en stor skefuld porre-kyllingefyld, og drys med parmesan. Spis retten med groft brød og evt. en grøn salat til.  
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kylling og soltørrede tomater

Tip

Du kan bruge strimler af rødløg i stedet for porrer – brug ca. 3 løg, og rist dem, til de er helt møre og søde.

Opskriften er udviklet af