Pasta med kødsovs

Sådan gør du

  • 1 Svits skinke, løg, gulerod og hvidløgsfed i olien ganske kort.
  • 2 Kom det hakkede kød i og lad det snurre til det har skiftet farve.
  • 3 Tilsæt bouillon og rødvin og kom de flåede tomater i. Krydr med salt, peber og oregano.
  • 4 Lad kødsaucen koge ved jævn varme i 20 min.
  • 5 Bland den hakkede persille i og smag til.
  • 6 Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand, se kogetid på emballagen.
  • 7 Lad pastaen dryppe af i en sigte.
  • 8 Hæld den straks efter i en varm serveringsskål eller tilbage i gryden og bland kødsovsen i.
  • 9 Servér pastaretten med revet ost til, så hver især kan drysse på.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kødsovs

Opskriften er udviklet af