Pasta med kødsauce

Energiinformation

  • Energi pr. person 3431 Kj
  • Energi pr. person 820 Kcal
  • Protein 23 %
  • Kulhydrat 43 %
  • Fedt 35 %

Sådan gør du

  • 1 Hak løget fint, snit hvidløget og riv gulerod og pastinak.
  • 2 Rist grøntsagerne i en gryde med rapsolie i ca. 2 min. indtil det er let mørt.
  • 3 Tag grøntsagerne op af gryden og rist kødet i ca. 3 min.  
  • 4 Kom de ristede grøntsager tilbage i gryden til kødet og tilsæt tomatpuré, hakkede flåede tomater, lidt salt, peber, timian og oregano. Steg det hele ved jævn varme nogle min., tilsæt vand og kog kødsaucen i 15-20 min.
  • 5 Kog pastaen iflg. anvisningen på pakken. Smag evt. kødsaucen til med lidt ekstra peber, og pynt med basilikumblade og revet parmesan ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kødsauce

Opskriften er udviklet af