Pasta med kødboller i oreganosauce og stegte løg med grønne ærter

Pasta med kødboller i oreganosauce og stegte løg med grønne ærter

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
  • 2 Farsen røres grundigt sammen.
  • 3 Farsen formes til små kugler og koges af to portioner i bouillon i en gryde.
  • 4 Kødbollerne tages op, når de er gennemkogte.
  • 5 Mel og mælk røres sammen og kommes i gryden.
  • 6 Saucen koges under omrøring i ca. 5 min.
  • 7 Oregano og smør kommes i. Saucen smages til med salt og peber.
  • 8 Saucen hældes over pastaen.
  • 9 Løgene skæres i tynde ringe.
  • 10 Olien varmes på en pande, og løgene steges bløde.
  • 11 Ærterne tilsættes og varmes igennem.
  • 12 Salt og peber drysses på.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kødboller i oreganosauce og stegte løg med grønne ærter

Opskriften er udviklet af