Pasta med grøntsager, kyllingefilet og oksekødspølse

Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges efter anvisning på posen.
  • 2 Pølsen skæres i tern.
  • 3 Kyllingefileterne deles i fire stykker.
  • 4 Olien varmes i en gryde.
  • 5 Pølse og kød tilsættes og steges, til kyllingestykkerne er gennemstegte.
  • 6 Grønkålen hakkes fint. Porren skæres i tynde skiver.
  • 7 Gulerødder og peberfrugt skæres i tern.
  • 8 Grøntsagerne kommes i gryden og steges et par min.
  • 9 Salt og peber drysses på.
  • 10 Pasta og ost blandes i.
  • 11 Dressingen røres sammen og serveres til retten.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med grøntsager, kyllingefilet og oksekødspølse

Opskriften er udviklet af