Pasta med broccoli, asparges og kapers

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 536 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær buketter af broccoli.

  • 2

    Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér rodenden og skær enderne skråt til.

  • 3

    Læg broccoli og asparges i en gryde, drys med lidt salt og dryp med lidt rapsolie. Hæld kogende vand over broccoli og asparges og kog op i et minut.

  • 4

    Kog pastaen iflg. emballagens anvisning.

  • 5

    Riv skallen af citronen og pres saften.

  • 6

    Hæld pastaen i et dørslag, kom citron, olivenolie, og parmesanost i den varme gryde. Vend pastaen godt. Krydr med salat og peber. Hæld vandet fra grøntsagerne.

  • 7

    Anret pastaen med grøntsager og kapers.

  • {{recipeDoneText}} Pasta med broccoli, asparges og kapers

Tip

Velkogt pasta er halvdelen af et måltid med pasta. Kog tørret pasta i rigeligt vand, 10 gange pastaens vægt. Det vil sige, at 400 g pasta koges i 4 liter vand. Og der saltes med 1 tsk. pr. liter vand. Der er lige den lille bemærkning, at alt under 400 g skal koges i 4 liter vand, således 100 g, 200 g, og 300 g i minimum 4 liter vand. Og fra 400 g således 10 gange pastaens volumen. Pastaen koges uden låg, og der røres i den undervejs. Når man er tæt på den angivne kogetid, tager man et stykke pasta op, for at skære eller bide i det. Det skal have bid. Og hvis man har en skæreflade, må der ikke være hvide (mel) spor.

Opskriften er udviklet af