Pasta med blåmuslinger

Tag muslingerne, lidt vin og tomat frem. Kog noget pasta, vend sammen og bliv glad.

Sådan gør du

  • 1 Sæt to gryder med vand over. En til muslinger, en til pasta.
  • 2 Kom gulerod og løg i muslingevandet. Smid eventuelle skadede muslinger ud. 
  • 3 Kom muslinger i det kogende vand og kog dem, indtil muslingerne åbner sig. Hæld vandet fra. 
  • 4 Kog spaghetti efter anvisning.
  • 5 Svits hele fed hvidløg i en sauterpande med olie. 
  • 6 Kom tomater og vin heri og lad simre sammen under låg i 5-6 minutter. Kom persille i og smag til med salt og peber. 
  • 7 Pil muslinger ud af skallen og vend i saucen. 
  • 8 Vend pasta med lidt af kogevandet heri og server.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med blåmuslinger

Opskriften er udviklet af