Pasta med bagte tomater og spinat

Pasta med bagte tomater og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 18 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 616 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær tomaterne i både og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem i 10 minutter.
  • 3 Kog pastaen iflg. emballagens anvisning. Hæld pastaen i en sigte.
  • 4 Skyl og slyng spinaten tør.
  • 5 Brug nu gryden til at vende pastaen med olie, smør, tomatpurè, bagte tomater, spinat. Krydr med salt og peber og smag til.  
  • {{recipeDoneText}} Pasta med bagte tomater og spinat

Tip

Velkogt pasta er halvdelen af et måltid med pasta. Kog tørret pasta i rigeligt vand, 10 gange pastaens vægt. Det vil sige, at 400 g pasta koges i 4 liter vand. Og der saltes med 1 tsk. pr. liter vand. Der er lige den lille bemærkning, at alt under 400 g skal koges i 4 liter vand, således 100 g, 200 g, og 300 g i minimum 4 liter vand. Og fra 400 g således 10 gange pastaens volumen. Pastaen koges uden låg, og der røres i den undervejs. Når man er tæt på den angivne kogetid, tager man et stykke pasta op, for at skære eller bide i det. Det skal have bid. Og hvis man har en skæreflade, må der ikke være hvide (mel) spor.

Opskriften er udviklet af