Pasta med bacon, tomat og chili

Pasta med bacon, tomat og chili

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 493 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Steg bacontern gyldne og fedtafsmeltede. Læg dem først i en sigte, og bagefter på fedtsugende papir.
  • 2 Kog pastaen iflg. emballagens anvisning.
  • 3 Skær løget i fine tern. Steg disse bløde og blanke i olivenolie.
  • 4 Kom chili ved. Kom de hakkede tomater i. Lad saucen simre, kom hvidvin i og lad den simre videre. Kom bacon i og smag saucen til.
  • 5 Hæld pastaen op i et dørslag og kom saucen ned i den varme gryde sammen med pasta og parmesanost. Vend godt og smag til med salt og peber.  
  • {{recipeDoneText}} Pasta med bacon, tomat og chili

Tip

Velkogt pasta er halvdelen af et måltid med pasta. Kog tørret pasta i rigeligt vand, 10 gange pastaens vægt. Det vil sige, at 400 g pasta koges i 4 liter vand. Og der saltes med 1 tsk. pr. liter vand. Der er lige den lille bemærkning, at alt under 400 g skal koges i 4 liter vand, således 100 g, 200 g, og 300 g i minimum 4 liter vand. Og fra 400 g således 10 gange pastaens volumen. Pastaen koges uden låg, og der røres i den undervejs. Når man er tæt på den angivne kogetid, tager man et stykke pasta op, for at skære eller bide i det. Det skal have bid. Og hvis man har en skæreflade, må der ikke være hvide (mel) spor.

Opskriften er udviklet af