Pasta med avocadosauce og balsamicokrydret savoykålssalat

Sådan gør du

  • 1 Avocadoerne skæres i tern og koges i bouillon 3-4 min.
  • 2 Saucen pureres evt. med en blender eller gennem en sigte.
  • 3 Saucen smages til med hvidvin, limeskal, limesaft, salt og peber.
  • 4 Savoykålen snittes, og æblerne skæres i tern.
  • 5 Olien varmes på en pande, og æbler og kål ristes 4-5 min.
  • 6 Græskarkernerne ristes på en tør pande og blandes i.
  • 7 Eddike og honning kommes i en lille gryde og koges ind til det halve og vendes i salaten.
  • 8 Skinken hakkes groft.
  • 9 Avocadosaucen hældes over pastaen, og skinken drysses på.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med avocadosauce og balsamicokrydret savoykålssalat

Opskriften er udviklet af