Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte.
  • 2 Bræk eller skær den træede ende af aspargesene.
  • 3 Skær aspargesene i 3 cm stykker.
  • 4 Skær løget i små tern.
  • 5 Svits løget i olien i en gryde.
  • 6 Tilsæt bouillonen og kog det op.
  • 7 Kom asparges, citronsaft og citronskal i.
  • 8 Kog det sammen under omrøring 2 min.
  • 9 Udrør majsstivelsen i fløden og rør det i.
  • 10 Kog det kort op.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Vend pastaen i aspargessaucen.
  • 13 Server straks pyntet med basilikumblade og citronskal.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med asparges

Tip

Energi pr. person: 2740 kilojoule (660 kcal) Energifordeling: Protein: 22 g- 14 % Kulhydrat:96 g- 60 % Fedt:19 g - 27 % Grøntsager pr. person: 240 g

Opskriften er udviklet af