Pasta med alt godt fra havet

Denne ret bringer mange dejlige minder frem, da det var den første ret jeg lavede til min hustru da vi næsten lige havde mødt hinanden. Retten var og er stadig et hit. Udover minderne smager kombinationen af alt godt fra havet sammen med pasta bare super godt.

Sådan gør du

  • 1 Skyl blæksprutterne og skær evt. munden af. Skær dem i mindre stykker. 
  • 2 Skræl gulerødderne og skær med i mindre tern. Løg og hvidløg skrælles og skæres i tern. Chilien halveres og kernerne fjernes, og skæres i små tern. Sauter gulerødder, løg og hvidløg ved middelvarme i olien indtil de bliver glasklare.
  • 3 Tilsæt hvidvin og blæksprutte og lad det boble i ca. 1 minut, hvorefter tigerrejer og flåede tomater tilsættes. 
  • 4 Kog pastaen som beskrevet på pakken.
  • 5 Skru op for varmen på grøntsagerne og tilsæt muslingerne. Læg låget på gryden og ryst den ind i mellem i 5 minutter. Muslingerne er klar så snart de åbner sig.
  • 6 Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra. Gem dog en smule af kogevandet og tilsæt det til tomatsaucen. 
  • 7 Bland tomatsauce og pasta, top med persille og servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med alt godt fra havet

Opskriften er udviklet af