Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb

Bacon gør alting lidt lækrere. Her i selskab med friske kammuslinger og pasta i cremet sauce.

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Dup kammuslingerne tørre.
  • 3 Del baconskiverne lige over.
  • 4 Rul bacon omkring hver kammusling, luk med tandstikkere.
  • 5 Svits kammuslingerne i olie på en pande.
  • 6 Vend rundt, så baconen bliver sprød og får farve.
  • 7 Tag baconskiverne op.
  • 8 Kom vand og flødeost på panden, og pisk osten ud i vandet.
  • 9 Kom ærter og revet hvidløg heri og lad simre 2 minutter.
  • 10 Smag til med salt og peber.
  • 11 Vend nykogt pasta heri og server med kammuslinger.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier