Pasta á la lady og vagabonden

Sådan gør du

  • 1 Det hakkede kød røres sejt med 1 tsk salt.
  • 2 Æg og herefter mel røres i farsen til den er samlet.
  • 3 Vand tilsættes under omrøring, ca. 2 dl, til farsen er lind.
  • 4 Farsen krydres med salt og peber.
  • 5 Lad farsen hvile i køleskab i ca. 30 min. Herefter justeres den evt. med lidt mere vand.
  • 6 Smør og 1 spsk olivenolie brunes på en pande.
  • 7 Farsen formes som små kødboller med en teske.
  • 8 Kødbollerne gennemsteges på panden, mens de vendes undervejs, ca. 8 min i alt.
  • 9 Løg og hvidløg snittes fint og svitses i resten af olien i en kasserolle.
  • 10 De flåede tomater kommes i kasserollen med bouillon eller vand.
  • 11 Tomatsaucen koges i ca. 10 min. og krydres med basilikum, salt og peber.
  • 12 Pastaen koges efter anvisning på emballagen og serveres med tomatsauce og stegte kødboller.
  • {{recipeDoneText}} Pasta á la lady og vagabonden

Tip

Kødbollerne er lækre i et pitabrød i madpakken dagen efter.

Opskriften er udviklet af