Paprikasuppe med bønner og chorizo

Sådan gør du

  • 1 Skær peberfrugterne i tern og hak hvidløgene groft.
  • 2 Svits peberfrugter og hvidløg i olien i en gryde ved svag varme i 10 min.
  • 3 Tilsæt tomatpure og paprika og svits et kort øjeblik.
  • 4 Tilsæt vand eller bouillon og kog suppen i 10 min.
  • 5 Blend suppen til den er fin og ensartet i konsistensen og smag til med salt.
  • 6 Hæld vandet fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte.
  • 7 Varm bønnerne i suppen.
  • 8 Skær chorizoen i tern og steg dem sprøde ved middelhøj varme på en pande uden fedtstof.
  • 9 Anret suppen i skåle og drys med chorizo og hakket basilikum.
  • 10 Server suppen med lun flute eller grovboller.
  • {{recipeDoneText}} Paprikasuppe med bønner og chorizo

Opskriften er udviklet af