Paprikaschnitzler med peperonata

Sådan gør du

  • 1 Rør paprika og olie sammen med salt og peber.
  • 2 Pensl kødet med blandingen.
  • 3 Stil kødet i køleskab.
  • 4 Riv det orange af appelsinskallen fint til peperonataen.
  • 5 Pres 1 dl appelsinsaft og rør det sammen med sukker og paprika.
  • 6 Skær peberfrugterne i strimler.
  • 7 Halver løget på langs og skær det i tynde skiver.
  • 8 Hak hvidløget fint.
  • 9 Varm olien ved god varme i en gryde.
  • 10 Svits peberfrugt, løg og hvidløg i ca. 2 minutter.
  • 11 Tilsæt appelsinskal, tomater og chili.
  • 12 Lad det koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • 14 Kog risene.
  • 15 Rist pinjekernerne på en varm pande og drys dem over risene ved servering.
  • 16 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 17 Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
  • 18 Skru ned til middel varme og steg dem færdig, 1½-2 minutter på hver side.
  • 19 Tag kødet af panden.
  • 20 Hæld appelsinsaucen på panden og lad den koge ind til det halve ved stærk varme.
  • 21 Pynt med krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Paprikaschnitzler med peperonata

Tip

Medaljoner eller svinekoteletter kan bruges i stedet for skinkeschnitzler. Hvis kødet ønskes svagt rosa, skal det steges 1-1½ minut efter bruningen. Skær en lille flig af et hjørne af en schnitzel og kontroller, at kødet er svagt rosa. Hvis kødet stadigt er råt, skal det stege ca. 1 minut mere på hver side. Kødet kan også steges på en grillpande.

Opskriften er udviklet af