Paprikakyllingelår med coleslaw

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med olie og 1 tsk salt. Fordel dem på bagepapir og steg dem ca. 50 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe til de er gyldne og sprøde.
  • 2 Læg kyllingelårene på bagepapir i en bradepande. Stil dem i ovnen ved siden af kartoflerne ved 200 grader i ca. 45 min. i alt. Rør paprika, citronsaft og hvidløg sammen. Pensl det på kyllingelårene efter 30 min. Steg dem så yderligere 10-15 min. til de er gennemstegt.
  • 3 Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Skær peberfrugten i små tern. Bland hvidkål, gulerødder og peberfrugterne. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grønsagerne. Smag til med ½ tsk salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab.
  • 4 Spis et stk. frugt til dessert, fx en pære
  • Så er det spisetid! Paprikakyllingelår med coleslaw

Opskriften er udviklet af