Pappadelle med grøntragout
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pil løget og skær i tynde både.
  • 2 Skræl pastinakker, gulerødder og selleri og skær i mundrette stykker.
  • 3 Rens champignon, fjern stokken og skær champignon i kvarte.
  • 4 Varm olien i en stor gryde og svits løg, rodfrugter og champignon.
  • 5 Tilsæt timian, presset hvidløg og hæld bouillon ved.
  • 6 Læg låg på gryden og lad grønsagerne simre ved svag varme i 5 - 10 minutter til de er møre.
  • 7 Fjern timiankvistene.
  • 8 Rør fløde med majsstivelse og sennep og hæld det ved grønsagerne.
  • 9 Lad simre ca. 2 minutter, mens der forsigtigt røres rundt.
  • 10 Kog pastaen som angivet på emballagen og server med grøn-ragout.
  • 11 Pynt med friske krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Pappadelle med grøntragout

Opskriften er udviklet af