Papilotte med skinketern, timian og citron

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær kartoflerne i tern på 1 x 1 x 1 cm og kog dem i letsaltet vand i 5-10 minutter.
  • 3 Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm halvdelen af olien på en pande ved god varme.
  • 6 Brun kødet på alle sider i ca. 2 minutter.
  • 7 Tag kødet op på en tallerken.
  • 8 Varm resten af olien på panden og rist kartoflerne i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  • 9 Tilsæt finthakket hvidløg og 1 spsk citronsaft, når der er 1-2 minutter tilbage af stegetiden.
  • 10 Læg to stykker bagepapir på ca. 60x35 cm dobbelt.
  • 11 Læg kartoffeltern, en lille håndfuld timianblade, skinketern og 2 skiver citron på midten af hvert stykke bagepapir.
  • 12 Fold bagepapiret hen over fyldet.
  • 13 Fold kanten ind hele vejen rundt om fyldet til en lukket pakke.
  • 14 Bag pakkerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  • 15 Bland salat, bladselleri i papirtynde skiver og finthakket skalotteløg.
  • 16 Rør en dressing af olie, 1 tsk citronsaft og salt.
  • 17 Hæld dressingen over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Papilotte med skinketern, timian og citron

Tip

Pakkerne kan gøres klar nogle timer i forvejen og gemmes i køleskab. Beregn da 15-20 minutter i ovnen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier