Papayasalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom ingredienserne til dressingen i en kasserolle og opvarm under omrøring til sukkeret er opløst.
  • 2 Skær kyllingebrystet i strimler.
  • 3 Skræl papajaen. Halver den og skrab de sorte kerner ud.
  • 4 Skær papajaen på tværs i tynde stykker og tomaterne i skiver.
  • 5 Pil hvidløgene og skær chilien igennem og fjern kerner og frøstok.
  • 6 Finhak chili og hvidløg.
  • 7 Steg kyllingestrimlerne på en pande med olie, til de er møre og gennemstegte.
  • 8 Læg tomaterne på et fad, dernæst papaja og kyllingestrimler.
  • 9 Drys hvidløg og chili over og fordel dressingen.
  • 10 Pynt med basilikumblade og servér flute til.
  • {{recipeDoneText}} Papayasalat

Opskriften er udviklet af