Panzanella-salat med pecorino

Panzanella, den herlige salat fra Toscana, som traditionelt ikke indeholder ost, har her fået en velsmagende drejning. Vi tilføjer nemlig pænt store mængder pecorino. Mums!

Sådan gør du

  • 1 Skær brødet i tynde skiver og bag det færdigt efter anvisning. Bryd brødet i mindre stykker.  
  • 2 Skær løg og tomat i helt tynde skiver.  
  • 3 Vend grøntsager med brød i en skål.  
  • 4 Bland eddike og olie og smag til med salt og peber. Vend olie og eddike med salaten.  
  • 5 Læg en tallerken over skålen og lad salaten trække i ca. 30 minutter, før den serveres.  
  • 6 Lige før du serverer salaten, vendes basilikumblade i og osten drysses på.
  • {{recipeDoneText}} Panzanella-salat med pecorino

Opskriften er udviklet af