Panzanella – Italiensk brødsalat

Panzanella – Italiensk brødsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 243 kcal
  • Fedtenergi 31 %
  • 1

    Beskrivelse

    Riv brødet i stykker og læg det i blød i eddike og lidt peber. Stil det på køl i 10 minutter.

  • 2

    Skær tomaterne i kvarte. Skær rødløg i fine både. Nip basilikum.

  • 3

    Vend tomaterne med olie, løg, basilikum, salt, peber og let vredet brød.

  • Så er det spisetid! Panzanella – Italiensk brødsalat

Opskriften er udviklet af