Panna cotta med amarenakirsebær

Sådan gør du

  • 1 Udblød husblassen i en stor skål koldt vand i 10 min.
  • 2 Skrab kornene ud af vaniljestangen.
  • 3 Kog piskefløde, sukker og vanilje op i en gryde under jævnlig omrøring.
  • 4 Sluk for blusset og rør den udblødte husblas i den varme fløde.
  • 5 Bland fløde 9% i den varme piskefløde og hæld fløden gennem en sigte.
  • 6 Tilsæt evt. rom og fordel fløden i 6 små aluforme.
  • 7 Lad panna cottaerne stivne i køleskabet, det tager ca. 2-3 timer.
  • 8 Anretning: Skær kanten på panna cottaerne løs med en lille kniv.
  • 9 Slå hver form ned på hver sin tallerken med bunden i vejret.
  • 10 Stik et par huller i bunden af formen med en lille skarp kniv så panna cottaen løsner sig.
  • 11 Hæld lidt af Amerenakirsebærrene og sukkerlagen på hver portion.
  • 12 Server resten af bærrene og sukkerlagen i en skål ved siden af.
  • 13 Tilbehør: 1 glas Amerenakirsebær.
  • {{recipeDoneText}} Panna cotta med amarenakirsebær

Tip

Skær kanten på panna cottaerne løs med en lille kniv. Slå hver form ned på hver sin tallerken med bunden i vejret. Stik et par huller i bunden af formen med en lille skarp kniv så panna cottaen løsner sig. Hæld lidt af Amerenakirsebærrene og sukkerlagen på hver portion. Server resten af bærrene og sukkerlagen i en skål ved siden af.

Opskriften er udviklet af