Panerede svinekoteletter med ratatouille

Sådan gør du

  • 1 Ratatouille: skær aubergine og squash i tern.
  • 2 Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler.
  • 3 Skold tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern.
  • 4 Pil løg og hvidløg.
  • 5 Hak dem fint og kom dem i gryden med olien.
  • 6 Tilsæt aubergine, squash, peberfrugt, tomater og provencekrydderi, salt, peber og basilikum.
  • 7 Læg låg på. Kog retten ved svag varme i ca. 15 minutter.
  • 8 Panerede svinekoteletter: slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  • 9 Bland på en anden tallerken rasp med salt og peber.
  • 10 Vend koteletterne først i ægget og dernæst i raspen.
  • 11 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 12 Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1-2 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Panerede svinekoteletter med ratatouille

Opskriften er udviklet af