Pandestegte lammekoteletter med couscous og hindbær

Sådan gør du

  • 1 Kog couscous som anvist på pakken. 
  • 2 Tørsteg lammekoteletterne på panden. Krydr koteletterne med salt og proteinfrø. Koteletterne skal stege i ca. 3-5 minutter på hver side. Tilsæt hvidløgsolie på panden undervejs. 
  • 3 Snit palmekål fint. Brug gerne de overskydende stængler på panden med koteletterne. Det giver en god smag. 
  • 4 Snit bladselleri. 
  • 5 Vend palmekål og bladselleri i en skål. Tilsæt salt, havtorn appelsinsaft og citronsaft. 
  • 6 Skær rødløg i fine skiver. 
  • 7 Anret de færdigstegte lammekoteletter på en tallerken med palmekålssalaten, friske hindbær, couscous og rødløg. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegte lammekoteletter med couscous og hindbær

Opskriften er udviklet af