Pandestegte asparges med parmesan og friske hindbær

Sådan gør du

  • 1 Skær enderne af de grønne asparges. Der skal skæres ca. 2 cm. af, eller der hvor de naturligt knækkes. 
  • 2 Steg de grønne asparges og forårsløg på panden i citronolie. Riv lidt parmesan over. 
  • 3

    Dressing

    Bland ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og hav den klar til at hælde udover retten til sidst. 
  • 4 Når grøntsagerne på panden har fået farve og stegeskorpe, hældes lidt citronsaft over, og de tages derefter af panden. Anret nu en tallerken med grøntsagerne. Hver person om bordet skal have sin egen tallerken. 
  • 5 Afslut med revet parmesan, friske hindbær og dressingen. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegte asparges med parmesan og friske hindbær

Opskriften er udviklet af