Pandestegte asparges med hytteost, citron og dild

Grønne asparges betyder forår, og med denne opskrift på grønne asparges serveret med hytteost, citron og dild, er du garanteret både forårsstemning - og smag i køkkenet. 

Sådan gør du

  • 1 Steg de grønne asparges i olie på panden. Husk at skær ca. 2 cm. af enden. Krydr med salt og peber. Tilsæt citronskal - og saft undervejs. 
  • 2 Skær skalotteløg i skiver. 
  • 3 Kog æggene i 6 minutter. Del æggene når de er færdigkogte. 
  • 4 Når aspargesene begynder at få farve, tages de af panden. 
  • 5 Anret de færdigstegte asparges med skiverne af skalotteløg, æg, rogn, hytteost, olie og afslut med frisk dild på toppen. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegte asparges med hytteost, citron og dild

Opskriften er udviklet af