Pandestegt torsk med rejer

Sådan gør du

  • 1 Krydr torskefileten med citronolie og steg torsken på panden med den olierede side ned. Krydr derefter den øverste side med røget salt og karry. Når torsken vendes krydres også den anden side med karry samt lidt salt.   Sørg for at torsken ikke får for meget. Som udgangspunkt skal den have små 4 minutter på hver side. 
  • 2 Skær rødløg og mango i skiver. 
  • 3 Halvér cherrytomaterne. 
  • 4 Skær agurk i tynde strimler. 
  • 5 Hæld lidt limesaft over torsken undervejs i stegningen. 
  • 6 Når torsken er færdigstegt, lægges den over en håndfuld spinatblade på en tallerken. 
  • 7 Anret nu torsken med de friske grøntsager, rejer og frisk parmesan. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegt torsk med rejer

Opskriften er udviklet af