Pandestegt spidskål med rygeost, citron og appelsin

Sådan gør du

  • 1 Del spidskålen i to. Kom citronolie på kålens flade side. Krydr med salt og peber. Der er beregnet et halvt spidskål pr. person i denne opskrift. 
  • 2 Steg spidskålen ved middelvarme på stegepanden. Spidskålens flade side skal vende ned. Kom derefter sesamolie over. Hold øje med spidskålen på panden. Når overfladen har fået en gylden stegeskorpe, er den færdig. 
  • 3 Hak purløg groft og skær jordskok i fine skiver. Vend purløg og skiverne af jordskok sammen med citronsaft i en skål. 
  • 4 Skræl appelsin og citron og skær dem derefter i skiver. 
  • 5 Anret den færdigstegte spidskål på en tallerken. Kom skiver af rygeost, citron og appelsin over. Afslut med de citronmarinerede skiver jordskokker og vindruer. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegt spidskål med rygeost, citron og appelsin

Opskriften er udviklet af