Pandestegt pizza med rygeost og grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Kom lidt olie på den færdiglavede pizzadej. Læg pizzadejen på panden og steg den ved middelvarme i 5 minutter på begge sider. Krydr med salt på begge sider. 
  • 2 Skær blegselleri, rødløg og asparges i grove stykker og vend stykkerne i en skål med limesaft. 
  • 3 Kom derefter frisk, skyllet spinat og salt i skålen. Vend det med de resterende grøntsager. 
  • 4 Når pizzadejen har fået en gylden farve, smøres overfladen med hvidløgstapenade. 
  • 5 Skær tomat og radise i tynde skiver og læg skiverne på pizzaen. 
  • 6 Fyld pizzaen med de sprøde grøntsager fra skålen. 
  • 7 Læg frisk rygeost på pizzaen. 
  • 8 Fold de tynde skiver af skinke og læg dem på pizzaen. Du kan også undlade at fylde pizzaen med skinke, hvis du ønsker en vegetar pizza. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegt pizza med rygeost og grøntsager

Opskriften er udviklet af