Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie på en varm stegepande.
  • 2 Skær lammeculotte i mindre stykker og steg stykkerne på den varme stegepande. Krydr med stødt koriander. Lammekødet steger på panden, imens du tilsætter opskriftens øvrige ingredienser. De skal stege i alt i 18 minutters tid, så er de rosa.  
  • 3 Kom små stykker af tørsaltet bacon på panden. 
  • 4 Tilsæt champignoner, små kartofler og beder skåret i mindre stykker.
  • 5 Snit ingefær fint og tilsæt, sammen med frisk rosmarin, på panden. 
  • 6 Tilsæt oksefond, limabønner og sennep. 
  • 7 Rør saucen på panden godt sammen. 
  • 8 Servér retten når lammekødet har den ønskede farve, og grøntsagerne er møre. Afslut med revet citronskal på toppen. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler

Opskriften er udviklet af