Pandestegt blomkål med blå ost og citron

Har du brug for inspiration til, hvordan du gør din blomkål spændende? Claus Holm giver dig her opskriften på pandestegt blomkål med blå ost og citron. Et sprødt element der går godt til hvilken som helst hovedret. Med denne opskrift er du sikret blomkål, der bliver spist op! 

Sådan gør du

  • 1 Skær skiver af dit blomkål. Steg skiverne på panden i olie. Panden skal være meget varm. 
  • 2 Tilsæt citronsaft. Citronsaften fremhæver blomkålens smag. Krydr også med salt og peber. 
  • 3 Snit blomkålens grønne blade fint og vend dem i en skål med citronsaft, hvidløgsolie, salt og peber. 
  • 4 Tilsæt lidt vand til panden med blomkålsskriverne. Vandet sørger for at skiverne bliver sprøde. 
  • 5 Når skiverne har fået lidt farve på overfladen, smørres den ene overflade med sennep. Derefter lægges et stykke blå ost over, der smeltes af varmen fra blomkålen. 
  • 6 Server skiverne af blomkål med de fintsnittede blade og lidt frisk blomkål. Afslut med olivenolie. 
  • {{recipeDoneText}} Pandestegt blomkål med blå ost og citron

Opskriften er udviklet af