Panderistede muslinger

Sådan gør du

  • 1 Poggt;Børst muslingerne godt under koldt vand.
  • 2 Kassér de muslinger, der ikke lukker tæt ved et let bank mod bordkanten.
  • 3 Kog muslingerne i ca. 5 min. i vand, der er krydret med peberkorn, laurbær og persille.
  • 4 Muslinger, der ikke er åbne, kasseres.
  • 5 Tag de kogte muslinger ud af skallerne.
  • 6 Lad dåsemuslinger dryppe af.
  • 7 Fjern strengen og den sorte kugle.
  • 8 Svits løget i en del af fedtstoffet.
  • 9 Kom muslingerne i og rist dem ved svag varme.
  • 10 Læg muslingerne på et fad.
  • 11 Brun resten af fedtstoffet.
  • 12 Tilsæt persille og et par dråber citronsaft.
  • 13 Hæld fedtstoffet over muslingerne.
  • 14 Serveres straks med smør og ristet brød.
  • {{recipeDoneText}} Panderistede muslinger

Opskriften er udviklet af