Sådan gør du

  • 1 Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend dem til en tyktflydende dej.
  • 2 Lad dejen trække ½ - 1 time tid ved køkkentemperatur.
  • 3 Brug en lille pande med teflonbelægning ca. 18 cm i diameter og ca. en halv dl dej pr. pandekage.
  • 4 Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte.
  • 5 Riv courgetten groft, knug den fri for væde og sauter den i en stor pande i lidt olie et par minutter.
  • 6

    Bland spinatbladene ved og sauter videre, til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet.

  • 7 Hæld det hele i en skål og krydr med estragon eller dild samt salt og peber.
  • 8 Rør ricotta, parmesan og pinjekerner i.
  • 9

    Fordel fyldet i pandekagerne, der rulles sammen, lægges i et ovnfast fad og varmes igennem i ovnen.

  • 10 Rør tomaterne med olivenolie og smag til med salt, peber og purløg.
  • 11

    Servering

    Server pandekagerne med tomatsalsa og bønner.
  • {{recipeDoneText}} Pandekager med spinat

Opskriften er udviklet af